تبلیغات
آرمیتا مثل پری - حلوازرده، دسری مقوی برای افطار

آرمیتا مثل پری

" انرژی هسته ای حق مسلم ماست "

حلوازرده، دسری مقوی برای افطار

    حلوازرده، دسری مقوی برای افطار

حلوازرده یکی از غذاهای سنتی استان همدان است که معمولاً در ماه رمضان بر سر سفره افطار دیده می‌شود. حلوازرده سوغات شهر همدان هم به شمار می‌آید. این حلوا خوشمزه و مقوی است و فقط از شکر، گلاب و زرده تخم‌مرغ درست می‌شود و رنگ آن زرد طلایی است.

 

مواد لازم:
 
 
زرده تخم مرغ ۱۰ عدد
شکر یک لیوان سر خالی
نشاسته ۲ قاشق سر صاف
گلاب و زعفران مقدداری
روغن آب کرده یک قاشق
 
طرز تهیه:
 
ابتدا زرده تخم مرغ‌ها را می‌زنیم بعد شکر را اضافه می‌کنیم و آنقدر به هم می‌زنیم تا کاملا صاف شود. یعد نشاسته را اضافه می‌کنیم سپس گلاب و زعفران را با هم مخلوط کرده و اضافه می‌کنیم و تمام مواد را مخلوط می‌کنیم. روغن را داخل قابلامه ریخته حرارت را ملایم کرده و همه مواد را داخل آن می‌ریزیم و مرتب هم می‌زنیم تا کامل پخته شود وخط قاشق روی آن بماند. بعد از روی حرارت برمیداریم و داخل ظرف می‌ریزیم و پس از سرد شدن روی آنرا با پودر نارگیل تزیین می‌کنیم.
 
توجه داشته باشید که اگر حلوازرده را از مغازه‌ها می‌خرید، حالت ترک ترک، رنگی مات و کدر، و سفتی آن نشانه خرابی و فاسد بودن آن است. حلوازرده کمی سفت‌تر از فرنی است و هنگام قاشق زدن اندکی هم مانند حلیم کش می‌آید.


[ جمعه 28 تیر 1392 ] [ 05:26 ب.ظ ] [ سانایی ]

[ نظرات() ]


مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه